alimares1 bende thehunturk'e katılıyorum.
Menes in il dışında olması ve sizin flood veya herhangi bi sebebten forum dışı olmanız sebebiyle bu yorumları yaptık. Bizde kendimize göre o an haklıydık. Ama senin bu erdemliği göstermen, benimde yaptığım nitelemelerden dolayı özür dilemem gerekti. Özür dilerim.
İnş. sağlıklı çalışmalar dilerim.
ben de wyand0tte katılıyorum. Ki benim menes gitmeden önce ödemeleri yaparken beni gözden kaçırması da var o da ayrı bi talihsizlik.
(alimares1 beni yanlış anlamışsın ben iş bankası kullanıyorum o yüzden eft almıyorum, havale alıyorum ve havale her zaman yapılabiliyor). 4 Gün boyunca yoktunuz kimse de yoktu ve bildiğimiz tek şey menesin şehir dışında olması (şehir dışında nete bağlanabilir diye geçiyor aklımızdan) biraz daha bilgilenseydik keşke sonra bir çok pm attım. O anda siz de olsanız aynı yorumu yapacağınıza eminim. Ama hakkımın yenmiyeceğini zaten biliyordum. Çünkü menes hocam işin başladığı gün yaptığım iş karşılığında beklemeden ödememi attı sağolsun. Siz banlıyken yorumları okuyucağınızı zannettim ve yorumda belirttim ödememim gelmediğini. Hiç bir şekilde sizi karalama, kötüleme amacım yoktur. Siz benim veli nimetimsiniz. Varsa hatamız af ola...
Saygılar, Kolay gelsin.