$fikrayukle=mysql_query("INSERT INTO fikra (baslik,metin,tarih)VALUES('$baslik','$fikra','$ta rih')");
veritabanına kaydettiğin yerde bu class'ı kullanabilirsiniz. veri eklenirse resim için $link degeri de vardır demek ki
hocam teşekkürler dediğinizi uyguladım çektiğim haberdeki ilgili resim hosta indirildi ama benim şimdiki sorunum örneğin
http://www.arabam.com/haber.aspx?HID=1&PID=681&haberID=286782
bu haberin konunun ilk başında antılan ayarlarla başlığı ve yazıyı alıp ekliyorum sizin yardımnızla resmide indiriyorum ama bu yeni indirdiğim resmin çekip eklediğim konuya eklenebilmesi için wordpres de nasıl bir ilave yapmam gerekli
kodlarlaa baya ilerledim kendime göre yardımlarınızla konuyu ($fıkra) , başlığı ($baslik) bu sorguyla wordpress e ekliyorum ama şimdi indirdiğim bu resmin eklediğim konunun yani ($fıkra) sorgusunun içinde görünmesini nasıl sağlayacağım
yani başlık ve altında çektiğim resim ve altında konu görünümü
$sql = mysql_query("INSERT INTO wp_posts(post_author,post_date,post_date_gmt,post_content,post_title,post_category,post_status,comment_status,ping_status,post_password,post_name,to_ping,pinged,post_modified,post_modified_gmt,post_content_filtered,post_parent,guid,menu_order,post_type,post_mime_type,comment_count) VALUES
('admin',now(),now(),'$fikra','$baslik','0','publish','open','open','','$baslik','','',now(),now(),'','0','$link','0','post','','0')") or die(mysql_error());