Burda en son söz söylenecek takım Kayserispordur.. Aynı olay BJK veya FB'nin başına gelse nasıl bir yol izlerdiniz..Örneğin Beşiktaşın bir futbolcusuyla sözlesmesi devam ederken bir anlasma yapılsa bunun geçerliliği varmı?..Anlaşma yapan takımın başı belaya girer FİFA nezdinde.
Açıkçası Topuzun istedigi takıma gitmesi taraftarıyım ama yanlış yaptı yönetimi es geçti başına bunlar geldi BJK,Kayserispor yönetimiyle anlaşmadan açıklama yaptı ortalık karıştı..Keşke yönetimle ortak karar verip istedigi takıma gitseydi hem Kayseri açısından hemde BJK açısından daha iyi olurdu.. Bu olayın aynısını Gökhanda yaptı hiç kimsenin umrunda olmadı ama Kayseride yetişmiş,Kayserispor trübünlerinden gelme (2 yıl evvel çocukluğumda Kayserisporu tutardım trübünlerdeydim diye açıklaması var) bir futbolcunun bunu yapması şehir olarak hiç hoş karşılanmadı..
Fifa kurallarına göre futbolcu istedigi yerde oynar ama sözleşmesi devam eden futbolcuya imza attırmak,BJK'nın ceza almasını gerektirirki bazı arkadasların bahsettiği gibi ufak meblağlarla bu işten kurtaramaz..Aynı durum İngiltere'de oluyor FiFa kulübe 1 sene transfer yapamama ve para cezası veriyor..
Umarım olay tatlıya bağlanır yoksa bu işten en az zararla FB çıkar BJK ve Kayserispor zarar görür. Topuz gerekirse 1 sene oynamam diyor ama Kayserispor yönetimi bu olayın aynısını Gökhan Ünal'da da yaşadı.. Gökhan gitti Galatasarayla anlaştı(Galatasaraylıyım diye demeçler verdi hatta arabasının plakası bile GS'dir) yönetim gene aynı tavrı gösterdi anlaşma geçerliliğini yitirdi Gökhan 6 ay kulübede oturdu ardındanda Trabzon'a satıldı..
Umarım bu olay FİFA ya gitmeden çözülür.. Fifaya gidilirse 2 kulübümüzde zararlı çıkar..Mehmet Topuz hangi takımı istiyorsa o takımda oynasın ama sözleşmesinin sürdüğü,hersene 2 milyon euro para aldığı takımı es geçmesin gün gelir o takıma muhtaç olur.Belki 10 sene daha futbol oynar ama ondan sonra dönecegi yer gene Kayseridir bunun bilincinde olmalı..İnsanları,taraftarı,yönetimi kırarak sadece kendisine zarar verir..