Aboooooooooooo konu almış başını gitmiş

Ya arkadaşlar neyi tartışıyoruz.? Adam diyorki fenerde oynamam, menajeri diyor ki gerekirse oyuncum ocak ayına kadar futbol oynamaz, fenere imza atmaz, ocak ayında Beşiktaşta paşaaaaaaaaa paşaaaaaaaaaa futbolunu oynar. Yani fener istediği kadar oyuncu bizim desin, kayseri sattım desin. Hani imza? Futbolcu kalbul ettimi? Etmedi... Kayseri o futbolcuyu kafasına göre sa-ta-maz. Oyuncuda kafasına göre şu takıma gidiyorum diyemez ama
FUTBOLCUNUN DEDİĞİ OLUR. mesela Aydın Karabulut, Beşiktaş yönetimi bursaspor ile her konuda anlaştı fakat futbolcu gtmiyorum diyerek sözleşmeyi imzalamadı. Kimin dediği oldu? Bursanın mı Beşiktaşın mı futbolcunun mu? Dediğim gibi Mehmet Topuz kararında kesin ise ki çok kararlı gibi görünüyor ocak ayında bedevaya Beşiktaşa gelir, kayserisporda eyvah üyvah diye ağlar durur. Bu arada NTVSPOR haberine göre Beşiktaş yönetiminin bir "B" planı olduğu bu yüzden çok rahat hareket ettikleri ve transferin p.tesini günü kesin açıklığa kavuşacağı duyuruldu. Yani Mehmet Beşiktaşa, Topuzu Fenere hayırlı uğurlu olsun...