Beşiktaş kimseyi zorlamaz. Beşiktaş'ta oynamak isteyen gelir oynamak istemeyen gelmez. Biz Fenerbahçe değiliz zorla bir futbolcuyu almayız veya oynatmayız. Tarihimizde böle bir şey yoktur. Başkanında dediği gibi: Beşiktaşlı futbolcu Beşiktaşlıdır. Kimseye zorla o forma giydirilmez.. Yusufa zorla kimse forma giydirmedi. Oda bizi seçti. Siz hiç bir zaman bilemezsin Beşiktaşlı futbolcuların Beşiktaş sevgisi çoğu zaman profesyonel futbolcuların sevgisini aşar. Fenerli futbolcular Feneri Profesyonelce seviyor. Ama Beşiktaşlı Futbolcular Beşiktaşı Gönülden seviyor. Sevmeyenede güle güle deniyor zaten. Türmer örneğinde olduğu gibi.
Çok boş konuşuyorsun.O kadar boş konuşuyorsun ki ne cevap versem alakasız bir şekilde cevap verip su üstüne çıkacaksın.
Rüştü Beşiktaş'a gittikten sonra bile "Ben Fenerbahçeli Rüştü'yüm" dedi? Ne oldu paşa paşa oynuyor, sizde alkışlıyorsunuz adamı.
Madem bu kadar dert değil sizin için bu Mehmet Topuz'un alınıp alınmaması, bu kadar paralamayın kendinizi.Bu Topuz Ben Beşiktaşlıyım demeden önce biz başlamışız görüşmelere, sonra çıkıp açıklama yapıyor adam.
Daha önce doğuştan Kayserisporluyum, doğuştan Galatasaraylıyım diyen adam şimdi doğuştan Beşiktaşlı oldu.Önceki röportajlarını okuyun ya Fenere ya Beşiktaşa gideceğim onlar ciddi ilgileniyor diyordu.Ne oldu o zaman niye Fener düşmanı değildi? Fener ilgileniyor ama ben Beşiktaşı istiyorum niye demiyordu.
Neyse bu son mesajım bu adamla ilgili.Umarım en kısa sürede aldığımız fiyata bi kaç milyon euro ekleyip iteleriz Beşiktaşa.