ShenShakRock adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Okan Koç dedimi Beşiktaş 50 milyon € verse gitmem! Ben Galatasaraylıyım! eğer dedi ve Beşiktaş böyle bişe yapmışsa konuya yazdığım her msj için özür diliyorum Fenerli arkadaşlardan
Galatasaray'lıyım demesi kafi. Google'den "okan koç galatasaray" diye haberleri arayıp neler dediğini bulabilirsin.

Bu transfer'de en zararlı Kayserispor çıkar(temennimde bu yönde) Zamanında Gökhan Ünal GS'ye gitmek istiyorum dediğinde bizde oraya satılacak futbolcu yok demişti, aynı durum bjk'nında başına geldi. İnşallah şubat'a kadar futbol oynamaz Mehmet Topuz, kayseriden yıllık ücretini alır 1milyon$ şubatta bonservis bedelsiz BJK'ya geçer Ellerinde hiç birşey kalmaz. Aç gözlülüğün sonu bu olsa gerek. Bir futbolcu ben bu takımlıyım bu takımda oynamak istiyorum diyorsa başka takımlar araya girmemeli, sonrada yok profosyönellik, yok fairplay yok bilmem ne diye ortada geziniyorlar.

Fenerbahçe'nin anlaştık aldık demesi hiç birşeyi ifade etmiyor. Çünkü Mehmet Topuz'la anlaşılmamış. Bütün sözleşmelerde, önce futbolcuyla anlaşılması gerekiyor denir (: Boşuna sevinmesin fb'liler