tdemirtas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
turkuazca ile hiçbir zaman yıldızlarımız barışmadı bunu kendısınede ilettim forum yoluyla açık açık bunun üzerine daha önceki sayfalarda güven sağlama amaçlı bana yolladıgı web mail ve telefon adreslerinide görebilirsiniz.
ardından çok kalmadı ve beni msn e ekledi.
söyledikleri bu yarışmayı kazanabilirsin çalışmaların çok güzel snaa bi önerim var mesela köpek çiz ama ırkı yorkshire terrier olsun kesin kazanırsın bana inan dedi.
nedendir bilinmez yine güvenimi sağlayamamış ve kendısıne güvenmediğimi söylemiştim.
bunun üzerine sanırım tolgi ye gitmiş , neden diye soranlar tolginin çizmiş oldugu karakter yorkshire terrier...
vs vs.. uzar gider
diyeceğim oki olan olmuş, herkez aklını başına devşirsin kimse kimseyi ispatları olmadan karalamasın
saygılar.
Sana yaptığının aynısının bir benzerini bana yaptı tdemirtaş, bende güvenmedim içimden tüm yüzüyle bu konu altında açığa çıkartmak geçiyordu , fakat kontür showları ve bu showlara arkadaşlarımızın rağbeti beni engelledi , gerçek yüzünün çıkacağını ümid ediyordum ..Ve nihayet çıktı.Ben yarışmadan çekilmeyi daha uygun buldum