zdearban adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
konu başından beridir sürekli istek içerisindesin, takip ediyorum. p.m ile uyardım seni milletin konularını baltalamayın diye ama hakaret ettin
çok merak ediyorum; hizmeti veren arkadaş, isteklerini yerine getirdiğinde bu hizmetten yararkanacakmısıııın yoksa rahatlayıp konuyu arşivemi sallayacaksın
Emin olun yararlanacağım;
anlaşılan sizin gibi gereksiz düşünen ve bizim hakkımızda iftirada bulunanlardan hayir yok
Bir alıcı gözüyle bakıpta doğal olarak hakkımı aradım güven kazanmaya çalıştım fakat bunu sizin gibi anlama becerisine sahip bir insana anlatamadim
Hizmeti şimdi satın almak için girişimlerde bulunacağım konu sahibi arkadaşımız ilgilenirse sevinirim. Ö.M Attım kendisine Ayrıca alışverimizin sonunda benim gibi düşünen arkadaşlara dönüş yapacağım.

Ayrıca mesajında belirtirken hakaret ettiğimi söylediniz. İnsanlara birşey söylediğiniz zaman gelicek olan tepkilere açık ve hazırlıklı olacaksınız. Sizin bana söylediğiniz söze karşı Ö.M ile verdiğim cevap gayet doğaldir. Eğer yaranız var ise gocunursunuz yok ise zaten cevap verme gereği duymassınız bile