benim aldıgım hitlerde bot filan degil,gerçek hit ve baner yoluyla alıyorum.bu işde kullanılan bikaç yöntem biliyorum,sizin sistemide az çok tahmin ediyorum ve alanların işine kesinlikle yarayacagını düşünüyorum.yani sistemden yana bi merakım,endişem yok ama işde şuan o ücreti veremiyorum limit düşük olsa alırdım

neyse,sana hayırlı işler.söyledigim gibi dp de de bian önce işe başlarsan iyi olur bence.alman hitine para öderler oradakiler
sağol hocam.limit olayı ise benim elimde değil malesef.inanın bu işi şuan az bir karla yapıyorum.maksat vatandaş kulansın kullandığı reklamlardan popuplardan ödemesini alsın ve bu işe alışsın ki biz de devamlı çalışabilelim.zaten yakın zamanda fiyatlara zam gelir
insanlardaki tereddütleri anlıyorum.bana birisi haftada 300 euro kazanacaksın yapman gerekenler sadece şu şu ve bu ödeme dediğinde " hadi len ordan beni mi kekleyeceksin " demiştim
dediğiniz doğru orada bu hitler satılıyor ancak ingilizce bilmiyorum hiç.iş veren kısmına konu açtım hiti satıp ödeme alıp bana gönderirseniz ya da gönderen olursa %20 vermeye hazırım. ancak orada ücretler 5 k 10 euro gibi. yani satış başına 2 euro kazanacak bu işi yapan arkadaş. yabancılar hit fakiri oluyor ve böyle hitleri görünce felekleri şaşıyor