Yarışma birincisi olarak eub en fazla bu olayda yıpranan taraftır.
yaşı gereği henüz çok genç ve insanların ne olduğunu kavramış değil, güvenmiş bu onun insanlığı ile alakadır.
Hikayeye , roman yazmaya ilgili arkadaşların mesajları tartışmaya kapı dayamaktadır ve buda r10 kurallarınca yasaktır.
hayal gücünüz genişse ve oturdugunuz yerden senaryolar yazabiliyorsanız, çok güzel hareketlere katılın. ispatsız gelişi güzel karalama yapmayın.
Bu yarışmayı yakından takip ettim, herkezin favorisi genelde 2 kişiydi birisi tolgi diğeri ise kullanıcı adını unuttugum bir karikaturist, fark ettinizmi bilemem ama bu iki arkadaşında çizdikleri hayvansal figürlerdi , eubun ise bir insan figürü idi, o zaman dedim ki bu turkuazca sandıgımdan dahada ***********.
peki neden ?
turkuazca ile hiçbir zaman yıldızlarımız barışmadı bunu kendısınede ilettim forum yoluyla açık açık bunun üzerine daha önceki sayfalarda güven sağlama amaçlı bana yolladıgı web mail ve telefon adreslerinide görebilirsiniz.
ardından çok kalmadı ve beni msn e ekledi.
söyledikleri bu yarışmayı kazanabilirsin çalışmaların çok güzel snaa bi önerim var mesela köpek çiz ama ırkı yorkshire terrier olsun kesin kazanırsın bana inan dedi.
nedendir bilinmez yine güvenimi sağlayamamış ve kendısıne güvenmediğimi söylemiştim.
bunun üzerine sanırım tolgi ye gitmiş , neden diye soranlar tolginin çizmiş oldugu karakter yorkshire terrier...
vs vs.. uzar gider
diyeceğim oki olan olmuş, herkez aklını başına devşirsin kimse kimseyi ispatları olmadan karalamasın
saygılar.