uysal_rockci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ayar dosyasındaki bağlantı kodlarını silebilirsin başka bir dosyada baglantın yapılıyorsa, ama diğer $ece dizisi ile tanımlı değişkenler ayar dosyasında dursa iyi olur yine de.
hocam ayar.php yi kendime göre ayarladım zaten bağlantı dosyalarını sildim sanırım bu kodlarda başka hiçbir yerde kullanılmıyor. maksat veritabanı bağlantısı
$con = mysql_connect("localhost","root","");
mysql_select_db("puanlama", $con);
diğerlerini kendime göre düzenledim yollarda doğru ama bağlantımı include ediyorum yanlış include ettiğimde dosya bulunamadı hatası veriyor zaten. doğru include ettiğimde ise bağlantıyı sağlıyor puanı gösteriyor fakat oy verme işleminde update satırı hata veriyor oda bağlanamama hatası

puan verme işlemler ajax ile olduğu için js dosyalarını dizin yolları tutuyor mu diye kontrol et hocam, orda hata olabilir belki. echo_js fonksiyonu da $ece['klasor'] değişkenini kullanıyor, onun için ordaki yol doğru tanımlanmalı.
demoyu kurunca da çalışmadı mı acaba,
yoksa sisteme entegre ederken mi bir sorun çıktı.
entegrelerde sorun yok yollarda sorun yok bütün uyarılarım açıkken hiçbir hata vermiyor sorunsuzcada yıldızlar ajax puan alma vs çalışıyor

Bunu da müsadenle .rar dosyasındaki oylar.php dosyasına ekledim.
estrafirullah hocam yararı olduysa ne mutlu

son olarak hiç puanı olmayan ve hiç tıklanmayan bir oyunda gösterilen puan

$puan = $puani[$ece['puan']] / $puani[$ece['kac_kere']];
mantığına göre 0/0 olacağından belirsiz olacak ve hata verecektir (netekim bende zero hatası vermişti)

$puan = round($puan); buda tanımsızın yuvarlanması yine tanımsız
if ($puan <1){$puan=1;} buda tanımsızın 1 göre kıyaslaması

burda mantıken bir hata yokmu?