googler adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu langırta bayılıyorum hocam bir sabaha karşı iki saat geçirdim sitende
Langırt oyunu bi o kadar bende oynadım ilk zamanlarda
güzel bir oyun gerçekten ilk başlarda hep yeniliyordum, ama sonradan bir açığını yakaladım
fark atıyorum şimdi

DooMsDaY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
eflatun.org güzel domainmiş
Domaini forumda bir arkadaştan almıştım, org uzantılı diye, seviyorum.org'ları ya
Ece ile ilgili bir domain olsaydı daha güzel giderdi ama olsun artık
Güzel yorumlarınız için teşekkürler .

Alıntı
güzel bi script olmuş ellerine sağlık

fakat ufak bi kaç sorun var gibi

$p = mysql_query("SELECT ".$ece['puan'].",".$ece['kac_kere']." FROM ".$ece['tablo_adi']." where id=".$id."");

bu kısım $ece['veri_id'] şeklinde değişecek sanırım gözden kaçmış
Evet haklısın gözümden kaçmış orası düzelttim şimdi .
Alıntı
birde ben bağlantıyı ayar.php içinde değilde başka klasördeki başka dosya ile yapıyorum.

index.php de bu bağlantıyı ve ece oylamayı include ettiğim halde oylama işlemi için veritabanı bağlantısı istemekte :s
ayar dosyasındaki bağlantı kodlarını silebilirsin başka bir dosyada baglantın yapılıyorsa, ama diğer $ece dizisi ile tanımlı değişkenler ayar dosyasında dursa iyi olur yine de.

Alıntı
ayar.php ye bağlantı dosyasını doğru include ettiğim halde ise puanı göstermesine karşılık puan verme olayı olmadı bi türlü
puan verme işlemler ajax ile olduğu için js dosyalarını dizin yolları tutuyor mu diye kontrol et hocam, orda hata olabilir belki. echo_js fonksiyonu da $ece['klasor'] değişkenini kullanıyor, onun için ordaki yol doğru tanımlanmalı. demoyu kurunca da çalışmadı mı acaba,
yoksa sisteme entegre ederken mi bir sorun çıktı.
Alıntı

ve son olarak çoğul puanlama yapıldığından oylar.php yi şu şekilde değiştirdim

artık tekil oylama mevcut

if($_GET['islem']=='oyver')
{
if (!$_COOKIE[$_GET['id']]) {
    puan_ver($_GET['id'],$_GET['puan']);
setcookie($_GET['id'],"True",time()+3600);
}else{
echo 'Oy verdiniz';
}
Bunu da müsadenle .rar dosyasındaki oylar.php dosyasına ekledim.

son durumda @niphell'in görmesiyle "id" kısmı ile ilgili ufak bir hata düzeltildi.
ve Çoğul oylamaya karşın @niphell'in verdiği kod scripte entegre edildi, artık bir kişi o ID için tek bir oy kullanabiliyor, tekrar kullanmaya çalışınca "Daha önce oy vermişsiniz" şeklinde belirtiyor.