TurkHactor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Edit. Konu tam okunmadan cevap atıldı. Kusura bakmayın.
Bu Sponsorluk bize göre değil
Saygılarımızla
Estağfurullah, iyi çalışmalar.

milworm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
10.000 kişi okuyan üniversitenin ne kadar bir kitlesi olabilir ki ?
Max. 1k desek , buraya reklam veren çıkar mı ?
Yanlış anlamayın , ben sponsor olabilirim o yüzden soruyorum.
Facebook olayını bilirsiniz.. Forumdan ziyade, sosyal gruplaşmanın ve aktivitelerin olduğu bir ortam. Durum böyle olunca, forumlara nazaran daha fazla ilgi görüyor.

Kurduğum bu sistemde Facebook uygulamaları dışında tüm özellikleri eklemeye çalıştım. Sistemin çalışma mantığı Facebook ile aynı; fotoğraf etiketleme, yorum yazma, video ekleme, hediye gönderme vs.. Ve buna ek olarak da sistemde entegre forum bulunuyor. Kısacası; üyelerin sitede aktif olmasını sağlamak için her özelliği göz önünde bulunduruyorum.

Alıntı
"Max. 1k desek , buraya reklam veren çıkar mı ?"
yazmışsınız. Bu tip sosyal ağ sitelerini forum sitelerinden biraz ayırmak gerekiyor. Forumda kişi 10 sayfa geziyor ise, bu tip sitelerde sayfa gezinme sayısı ve sitede aktif olarak bulunma süresi katlanarak artıyor.

İlk mesajımda da belirttiğim gibi, sistem maddi imkânları olan öğrenciler tarafından kullanılacak. Hedef kitlesi 18-24 yaş arası olan reklamların gerçekten ilgi çekeceği ve kazanç sağlayacağı düşüncesindeyim. Tabi bu reklamları yaşla sınırlamak da pek mantıklı olmaz.. Saç dökülmesi yaşayan arkadaşlar için saç bakım ürünü.. Ya da araba satın almayı düşünen arkadaşlar için araba bile satılabilir. Tamamen sponsor olacak kişinin hayal gücüne kalmış bir şey.