eub adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
lütfen kişiliğim ve davranışlarım hakkında bu tür yorumlarda bulunmayın. beni tanıyanlar, olaylara yaklaşımımı az çok tahmin ederler. evet açıkca söylüyorum bu kişi bana güven verdi, ve bu kişiyi savundum. bunları inkar etmiyorum. ama hiç kimsenin önünde ezilip büzülmedim. burda olay parada değildi, bu para eğer alsaydım yalnızca 300 lirasini kendim alacaktım. ihtiyacım olanı yalnızca, diğer 1700 lirasi için başka planlarım vardı. yarışmaya diğer katılan arkadaş hakkında. bunları bir kaç kişiylede paylaşmıştım tam bu şekilde değil ama bahsetmiştim. onlarda bu konuya yazabilirler. size bir pm atıyorum şimdi onu okumanızı rica ediyorum, ve kimseyle paylaşmanızı istemiyorum... iyi günler dilerim.
merhaba, varsayimlarla yola cikarak birseyler iddia etmek dogru olmadigi icin sadece garibime gittigini belirtmek istedim. Birde en cok dikkatimi ceken nokta bir mesajinizdaki "Havalenin gelip gelmedigine bakmadim" noktasiydi. Yani gelecek rakam 2000 olunca bir insanin bu kadar rahat davranacagini ben pek tahmin etmiyorum. Ne düsündügümüde acikca yazayim, acik olmak her zaman icin en iyisidir diye düsünüyorum. Düsündüm ki:
Yarismayi acan arkadas eryamanda isimli ne idügü belirsiz sözde firmayla ters düsüp zor duruma düsünce sizinle özel görüsüp bu yarismayi sen kazandin diye ilan edecegim, sanada Sus payi olarak birseyler vereyim dedi...vs vs vs
Meslek icabi belki cok süpheci bakiyor olabilirim. Sizinle tanidigimiz ortak bir arkadastan sizinle ilgili hep olumlu seyler duydum, bundan dolayi yazdigim her kelimeyi sizin kisiliginize yönelik anlamayin. Selam saygilar