mrb arkadaşlar forumda bakıyorumki script bölümünde genelikle örnek veriyorum ***** scripti veya bot veya arkadaşlık scripti vs gibi şeyler satılıyor gözüme sağlam müzik dinleme portalı veya scripti fazla denk gelmedi bir kaç tane geldi 50 60 ytl'lik script'den ne çıkar ? [ kendi düşüncem hiç bişey çıkmaz ]

lugesoft'u biliyorsunuz script yazma konusunda uzman geçen gün sorduğumda ne zaman yaparsın müzik dinleme portalı dediğimde işlerim yoğun yapacam ama zaman veremem dediğinde dedimki 4-5 seneyi bulur kesin dedim ve içimden konu açmak geldi lugesoft böyle diyince..

script kodlama konusunda yokmu biri böyle geniş içerikli müzik dinleme portalı yapıp r10'Da satsa iyi olmazmı sizce ( kişisel yorumum bence çok iyi olur ) hem yazan kişi açısından iyi olur hem böyle bir scripti bekleyen üyeler adına iyi olur.

kendi siteme online müzik dinleme portalı arıyorum ama istediğim şekilde bulamıyorum böyle 4-4 lük olsun istiyorum forumdada bakıyorum 4-4 lük müzik dinleme scripti yok..

varmı kendine güvenipte böyle birşeyi yazıp r10'da ücretle satacak biri ?

lütfen konum yanlış anlaşılmasın fikrimi paylaşıyorum tabi yazacak olan kişinin aklına gider gitmez orası kendine ancak böyle biri çıkarsa online müzik dinleme scripti yazıpta satacak olan biri çıkarsa çok iyi olur bayada bi scripti alınır die düşünüyorum

mesela kafamda bi müzik dinleme scripti var.

özelliklerden bahsediyim kafamdaki müzik scripti dinleme hakkında

1.) a dan z ye kadar ana sayfada harfler çıkacak her bir harfe tıkladığınızda o harfde sanatçılar çıkacak mesela a ya tıkladım a harfinde sanatçılar çıkacak çıktığı sanatçılardan birine tıkladığımda o sanatçının şarkıları çıkacak yanında dinle butonu olacak ve dinleye basınca şarkı çalacak

2.) şarkıda yorum varsa yorumu çıkacak yorumu yoksa bu şarkıya yorum yapılmamıştır ilk yorum yapan siz olmak istermisiniz yazısı çıkacak

3.) şarkı dinlenirken Bu Şarkıyı Paylaş Yorum Yap Dinleme Sayısı Toplam Yorum gibi vs istatikler olabilir

4.) portalın ana sayfasına girdiğinizde sıradan rast gele şarkılar çalabilir

5.) çalan şarkının şarkı sözü sütunu olursa çalan şarkının şarkı sözü yoksa bu şarkının şarkı sözü yok bu şarkının şarkı sözünü eklemek istermisiniz yazacak

6.) eğer çalan şarkının şarkı sözü varsa şarkının üstüne sütunda çıkacak yada altında tabi burası scripti yazacak olan kişiye bağlı

7.) ana sayfada top 20 top 50 ayın parçası bölümü olabilir

şimdilik bu kadar söyliyim daha çok var script hakkında geliştirmek açısından eğer böyle bir müzik dinleme portalı yapıpta satmaya kalkarsa o kişiye kafamdaki script hakkında geliştirmek açısından kafamdaki projeyi paylaşabilirim

lütfen yanlış anlamayın beni sadece sizlerle paylaşmak istedim böyle bişeyi inşallah böyle birşeyi yapan biri bir gün çıkarda bizde seviniriz kendiside sevinir.