Bende diyorum ki daha birinci konu bu ve hemen her cuma acılacakmıs gıbı tavır takınılıyor.
Bu kadar da tepki verilmesine gerek yok. Bır konu acıldı dıye her cuma bır konu acılacak anlamına gelmez. Konu sabıtlenmıs gıbı devam eder zaten boyle durumlarda.
Bazı arkadaşlar agresifleşiyor sebebını anlamadım. Çok ilginc geldi bana bu agresifleşmeler...
Şimdi kutlamalar bölümünü inceleyin.
Doğum gunu kutlamaları var en basıt örnek olarak. Diyorum kı bu forumda binlerce üye var bu binlerce uyenin doğum gğnğ var. Mesajlara baktığımızda genelde doğum günü kutlamaları var.
Diyelim ki r10 da 10,000 uye olmus olsun. Kutlamalar bolumunde 10,000 dogum gunu mesajı. Pekı bunun ne anlamı var. Sercedes arkadasımız konu açmıştı cuma gunu için. Gerçekten cok guzel bır konu oldugunu dusundum ve her cuma gunu yenı bır konu acılmasını engellemek ıcın gereklı onlemlerı almayı dusundum ama arkadaslar dedı kı her hafta acılsa 52 konu olur o 52 konu da bosu bosuna acılmıs olur dedıler.
Bende dıyorum kı forumda bınlerce uye var her bırının dogum gununu kutlayalaım bınlerce konu olmus olur. Buna hayır demıyorsunuz da neden cuma gunu ıcın bır konu açılmıs (sadece bir konu) buna tepki veriyorsunuz. Önce bi dogum gunu konularını duzenleyın. Bana gore dogum gunu konularının acılması daha saçma.
O yuzden dıyorum kı dogum gunu kutlamaları sılınsın. Yonetimden ricamdır.