Merhaba,

Bu sitede ve birkaç sitemde daha kullanmak için wordpress teması yazdıracağım.

İstediğim Özellikler:
- Anasayfa arama motoru gibi olacak sadece logo ve arama kutusu, arama kutusunun altında kategoriler olabilir yada etiketler vesaire.
- Tüm yazılar için özel alanlarla logonun (yukarıda verdiğim adrese bakarsanız logo sitesi olduğunu görebilirsiniz) url'si, dosyanın türü ve indirme adresi kolayca eklenebilecek olması ve güzel bir şablon oluşturmak (şimdiki şablon biraz daha geliştirilebilir, şablonu görmek için verdiğim adresteki sitenin herhangi bir yazısına bakın)

Başat olarak istediğim iki özellik bu en önemli vurguyu, kolay içerik eklemeye yapıyorum. Çünkü siz de logo ekleyin gibi bir bölüm olacak ve bloga kaydolup çok kolayca hiç wordpress bilmeyen biri bile logo ekleyebilmeli. Bir de tabii anasayfa arama motoru gibi olacak, gelişmiş arama diye bir bölüm ekleyip oraya da Google özel arama oluşturup daha geniş içerikli sitelerden de arama yapılabilecek.

Kategorilerde gezinme kolay ve rahat olmalı indireceği logonun thumb'unu görmeli dosya tipini görmeli ona göre indirmeli..

Arama sonuçları ise daha özet olarak gözükmeli, diyelim yapı kredi diye aradı etiketlerden dolayı worldcard vs. de çıktı, bunlaı ufak bir thumb ve başlık olarak gösterip bir sayfaya daha çok sonuç sığdırılmalı.

Aslında çok uzun yazdım tam olarak tanıtmak için ama çok da karışık bir şey değil, zaten anasayfaya arama motoru gibi yapmak dışında diğer tüm özellikler ücretsiz temalarda var. Arama sonuçlarının farklı bir stilde olması dahil... Bunu da göz önünde bulundurarak fahiş fiyatlar istememenizi rica ediyorum tekliflerinizi temayı teslim tarihinizle varsa sorularınızı da konu içine atarsanız memnun olurum.