Öncelikle herkese merhabalar harun abi güzel anket olmuş tebrikler...
1.Genel anlamda hep 4 çekirdekli işlemciler yazılmış aslına bakılacak olursa aç gözlü biri olmadıkdan sonra çift çekirdekli makinalarda bu iş için uygundur bir makinaya tutupda tıka basa doldurulursa zaten işlemcide ramde bir şey yapamaz

Genel olarak baktığımızdan 4 çekirdekli Q6600 - Q9550 gibi makinalar ve üstleri kullanılmalı gereksinime görede deyişir işlemcisi.En az ram konusunda 4-8 gb tercih edilmelidir.500 gb ve üzeri uygun olucakdır.
2.Kullanım alanına göre buda deyişir tabiki ama yurtiçi lokasyon her zaman + yönde bize döner.Trafikde ise türkiye lok. 512 ram karşılığında 300-350 gb uygun olucakdır.
3.Ticaret bu ama standartları otutturmak bence mantıklık olucakdır bunun için 256 mb-25-30 TL // 512 mb-35-40TL // 768 mb-45-55TL // 1024 mb-60-80TL arasının normal bir fiyat olacağı kanatindeyim.
4.Ben Vds olarak işlerimi yapıyorum hostingden başka amaçla kullanmadım.
5.Sabit telefon olması gsm sürekli açık olması ticket ve canlı destek sistemlerinin olması müşteri için acil durumda ulaşabileceği en önemli unsurlardan bunlar oldukdan sonra firmada kaliteli ise sorun çıkmaz zaten
Saygılarımla
Barış ŞEN