Dr.Wave adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
VPS olsunda çamurdan olsun Harun
Ayrıca imzanda 1gb vds 30 tl diyor daha nolsun ? VDS yada VPS alana domain hediye gibi saçmalıklara girmede ne yaparsan yap .p
Haklısın Ali imza yı unutmuşuz fakat her firmada olduğu gibi bizde arada sırada kampanyalar yapıyoruz Mayıs ayında elimde 3 adet dedicated vardı bir şekilde bunları ya kiralamam yada vds olarak müşterilere sunmam gerekirdi.
30 Tl den sattığım zaman benim bir zararım yok donanım ve hat oldukdan sonra boşda durmasından iyi idi ve evlenecektim . 3.5 Kuruş nakit elimde olması çerez parasına yeter şeklinde düşündük.

1 Haziran da satışları sonlandırıp normal site fiyatlarımızdan satış yapmaya başladık 30 Tl Yerinde 75 TL Piyasada kaç firma 1 gb ı 75 tl panelsiz satış yapıyor ?

Elimde extradan 100 domain olsa domain kampanyasıda yaparım.Boşda duracağına insanlar kullansın benim felsefem bu forumda yazmasam bile dedicated bile sponsor olduğum firmalar mevcut ticaret yapıyoruz burada ve daima para kazanma hırsımız yok buna gerekde yok.

Anket de fiyat ortalamaları şuan için 512 ram max 40 TL 1 gb ram max 65 Tl olarak gözükmekte ankete katılan arkadaşlar fiyatlar ve hangi amaçla kullandıklarını gerçekden yazarsa diğer firmalarda indirimlerini yükseltebilir yüksek fiyatda satış yapanlarda fiyatlarını biraz indireceklerini düşünüyorum.

Dipnot : Düğüne gelemedin kısmetse denizliye gelirsem osmanıda senide bi görcem anladın sen onu