zangi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ins. arkadaşlar tavsiyelerinizi denicem. hala filtredeyim. HTML den WordPress 'e geçdim ve gün aşırı güncel içerik giriyorum. Sitemin hitinden cok googlede bulundugum 1. sayfalardaki düşüşüm etkiledi prestij olarak o yüzden hit öyle yada böyle gelir sıralamaların tümünde gerilemm benim belimi bükdü. ins. düzlüge çıkarız. gün aşırı içerik giriyorum , meta tagları yeniden kurdum site içeriğime göre. ve site içimden dışarıya link çıkışlarının hepsini sildim. yaptıgım link değişimleride dahil. artık top google de bakalım ne yapacak. :S
Şimdi ben bu olayı anlayamadım. Filtrede oldugumuzu düşünürsek, site içi link çıkışlarını ve siteye gelen linkleri silmek mi gerekir yoksa yeni linkler mi almak gerekir? Birileri link alın diyor birileri link almayın hatta silin diyor.

Axaraylim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Filtreden cıkma zamanını hızlandırmak tamamen size kalmış özgün konu eklemek title değiştirmek meta tagları gözden geçirmek varsa imkan birde sağlam bir prli backlink almak ama asıl soru filtreye neden girdim sorusu filtreye girmeye neden olacak nedenleri bulmak..
bu nedenleri daha önceden bilen biri filtreye takılmaz bence
Mesala siz çok iyi siteden link alın diyorsunuz. Hangisi doğru?