Temanın belirli kısımlarını kullanmış. Bununla alakalı olarak,footer'a ETİK OLARAK bir ibare eklemesi gerekirdi. Ancak buraya mesaj yazan ve yazacak tüm arkadaşların,her daim etik çalışmalar yapıyorlarmışcasına moda girmelerini anlayamadım. Bunca yıllık emek,alınan sayısız ödüller,harika yazılar..
Wolkanca'yı MSN Blog kullanırkenden beri tanıyor,takip ediyorum. Etik olarak çok yanlış bir hareket ancak "temayı dilerse satın alırım" vb. söylemlerde bulundurması bir nebze de olsa suçunu hafifletiyor. Bu sebepten ötürü üstüne bu kadar yüklenmeye gerek yok. Hele hele hayatı boyunca wolkanca kalitesinde site üretememiş insanlar buraya gelip saçma sapan laflar söylemesinler.
Yiğit

Backdoor sana karşı art niyetim yok ama
"ben lafımı ortaya korum beğenen alır gider beğenmeyen bırakır kaçar" havasında mesajlarını görünce çok kasıntı bir insan olduğunu düşünüyorum. şöyle ki; senin gibi insanlara ait bir makale çalınsa başlık açıp adamı yerin dibine sokarsınız. aynı şeyi arkadaşın yapsa meseleyi "legal" hale getirmek için burada didinirsiniz. temayı yapan eleman o kadar uğraşsın emek versin sen
çal! altına da copyright bilmem ne yaz veya hotmail'in tasarımını arakla sonrada abicim benim suçum yok, adamlar satsaydı alırdım de bu mudur? ayıp.
Savunma olgun bu kadar gelişmişken
Twitter / VOLKAN YILMAZ: @chriskjennings adamım tas ... şu linkteki mesajı bize açıklar mısın? senin yorumun ile farklı bir perspektiften bakalım.
me too.