ilyasos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hiti geçtik video önü reklam koy, pop-up reklam koy. Oldu olacak admin şifrelerini biliyor. Girsin headera yan menüye falan da reklam koysun. Script aldık adama çalışıyoruz. Şimdi paraya kıyıp kendime özel bot yazdıracağım. Ayıp yazık terbiyesizlik!
Kardeşim sizin beyninizde problemmi var yoksa benmi anlatamıyorum.Bana ne popup koyuyorlarsa video onu reklam koyuyorlarsa.Beyninde kurtmu var kardeşim sizin illa cinnet geçirteceksiniz diyor sanki pop benim pop.At kendi ftp ne video yu oynat oradan kardeşim scriptle ne alakası var admin şifresini biliyorsun diyorsun.

Gelecek sefere yemin ettim zaten test hazırlıcam ona göre satıcam scripti babasından 50 tl alana script satmayacagım.

xzbit adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
3-5 fazladan diyorsunda bu adama siz baştan para vermedinizmi scripte böyle bi değişiklikten kimin haberi vardıki.düpedüz soygunculuk
Al işte gelde bu adama bişi anlat.Kardeşim NEDEN ANLAMAK İSTEMİYORSUNUZ.ORADA CIKAN REKLAMIN BENİM SCRİPTİM İLE ALAKASI YOK ALLAH'IM YA NEDEN ANLAMIYORSUNUZ KARDEŞİM EMBEDİNİ KULLANDIGINIZ SİTE ÖYLE YAPIYOR YEMİN EDERİM BIKTIRDINIZ YAGİT 10 LİRAYA BOT YAZDIR SİTENE İSTEDİGİN GİBİ KULLAN GELİP BURADA BENİ KARALIYORSUNUZ.SENİN BAŞTAN VERDİGİN PARA SCRİPT PARASI.BEN BOT VİDEO CEKMEZ İSE YENİSİ İLE DEGİŞTİRİRİM DEDİM HADİ ODA OLMADI YENİ BOT YAZAYIM SAĞLAM SİTE VERİN DEDİM.