https://www.r10.net/alisveris-bolumu/...su-250-tl.html Yavru Husky almıştım 1 ay oldu bakımına geçeyim kısaca bana gelmeden önce önce ilk aşıları yapılmıştı ama bana geldiğinde 2. aşılarının yapılması gereken tarih geçtiği için yeniden yaptırdım 5 tane aşı 30'ar lira 1 aşı şuanda aşısı kalmadı gelecek yıla kadar aşı olmayacak. Anne karnında oluşan bir rahatsızlığı varmış onun için uğraşıyorum şu günlerde 2 haftadır veternerdeyiz, kan testleri felan yaptırdım ilaçları, vitaminleri derken 2 haftada 300lira veternere harcadım 10 kiloya yakın mama yedi 3 kilosunu 21tl ye alıyorum marketten. Geceleri ses çıkarmaz sadece suyunu dökerse ve susuz kalırsa ses çıkartıyor artık onada katlanıyoruz her akşam en az 2 saat gezmek istiyor birde sabahları tuvalet için gezdiriyorum 15dk gezdiyorum havalar sıcak olduğundan dolayı öğlen çıkarmıyorum hemen yoruluyor tuvalet eğitimini hemen aldığından dolayı öğlenleri kesinlikle yapmıyor çok sıkışırsa yine ses çıkartıyor 5dk gezdiriyorum direk su ile temas etmekten korkuyor o yüzden günde 2 defa elimi ıslatarak tüğlerini ıslatıyorum rahatlaması için hepsi bu kadar çok akıllı hiç saldırgan değil ailemden başkası eline almış olsa oturuyor ve hiç yerinden kalkmıyor 1 aydır hayatıma renk geldi kesinlikle tavsiye ederim. Hastalığınıda atlattımı ooo bizden iyisi yok artık Masrafı çok gibi görünebilir ama kesinlikle değil aşıları biraz tutuyor yıldan yıla maması dersen 5aylık felan olunca küçükken yediği kadar yemiyor arkadaşımda var 6 aylık son 1 aydır 3 kilo mama yememiş hastalık vs olmazsa yılda harcayacağın rakam max. 300-400 lira