Yorumlar için teşekkür ederim arkadaşlar.

Tek tek cevap yazamayacağım, genel bir cevap yazıyorum..

Köpek almaktaki amacım; biraz kafa dağıtmak. (Arkadaş ortamı, gez toz pek bana göre değil) Sakin bir şekilde farklı şeylerle uğraşmak istiyorum.

Golden'ı da araştırdım, fakat biraz hareketli bir köpek sanırım. Günde en fazla 1-2 saat ilgilenebileceğim için köpeğin sıkılmasını istemem.

Chow chow da biraz değişik bir tip.. Aslını söylemek gerekirse güzel görünümlü bir şeyler düşünüyorum.

Alman çoban köpeğini de araştıracağım. Ama bu da biraz sokak köpeği tipli..

cezzaa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
10 gündur merak saldım demıssınız ama husky ve malamute'lerın yaşam yerlerini hiç araştırmayı denediniz mi.Bu arada nerde yaşıyosunuz iliniz yazmıyor iklimi sıcak bir ilde ısenız lütfen vazgeçiniz bu sevdadan.Bir çok kişi o canlıları kendi duygu ve egolarını tatmin etmek ıcın alıyorlar (bu dusunce tarzları ınsanlarımızın da beni resmen dellendiriyor)lutfen buna dıkkat edınız.Hayvana işkence etmeyiniz.Başka bir ırk arayınız kendi ortamınıza göre.
saygılarımla.
Evet araştırdım. İstanbul Avrupa yakasındayım.. İkâmet ettiğim yer kışları yeterince soğuk oluyor. Yazları pek kalmadığımdan bilemiyorum. Ama şu an uzun kollu üzerine ceketliyim, gayet serin.

Bugün kız arkadaşımla pet shop'a uğradık ve husky yavru gördük. O da beğendi, biraz da onun etkisi var.