Bak arkadaşım allah sifa versin o konuda sana soledıgımız bırsey yok burada senın yapman tek gereken suçlu oldugun hususunu kabul edip özür dilemendi ikili ilişkiklere zarar verecek gevşekligin olmamasıydı. Sen özür dilerim deyip olayı kapatsan coktan kapanmıstı ama sen ısrarla haksız oldugunu düşünüyorsun bana gorede suçlusun cunku problem üzerine yogunlaşmadın senın o ip leri geç farketmen benı zarara ugrattı sende bunun farkında degilsin ben senın hataların oldugunda hep gormezden geldim yeterkı ıkılı ilişkiler iyi olsun dedım yoksa senden sunucu aldıgımın 1.haftası buraya konu acardım benım kımseyı karalamaya calıstıgımda fılan yok ılk mesajdan ve başlıktanda anlarsan sitem ediyorum dedim. rezalet şerefsizler bunlar şöle böyle demedim farkındaysan senın suçlu oldugun konusunda sitemkarım ama sen kabul etmemekte ısrarcısın bana gore sorumsuzca davrandın bazı hususda bunda hastanede olmanında payı olabılır uykusuzlugunda payı olabıır ama ben duyarlı ınsan gıbı olabılır dıyorum yoksa tüccar mantıgıyla yaklaşıp ücretini ödediysem yapacaksın kardeşim işini derim sana. üzerine yogunlaşmadıgından dolayı 3gun kapalı kaldı sunucu 1gun de dns lerın oturması ettı sana 4 gun.