ne ofisinden bahsediyorsunuz barış bey ben siz aradığınızda hastanedeydim. Sabit numaramızı aradıgınızı bilemem. Alican bey bana yardım eden bir arkadaş ofise gelip giden birisi değil kendi evinden yardımcı olmakta ve dolayısıyla aramanızı oda duyamaz. Siz sorununuzu belirttiğinizde reboot vs işlemlerini yaptı gece eve geldiğimde ise bende sorunu anlamaya çalıştım donanımsal sorun olup olmadıgını sordum sabah yanıt geldi donanımsal sorun olmadıgı konusunda. Ben muneccim değilim ip'nizin banlandığını nerden bileyim. Zaten onuda tesadüf eseri farkettik. Vps serverımızın uzak masa üstünden ping çektiğimizde ip de sorun olduğu anlaşıldı. Ben yaşadıklarımı ve yaptıklarımı bir bir anlattım dileyen istediğini düşünür şuan benim için daha önemli olan bir konu var ve onun için elimden gelen tüm çabayı sarf etmem gerekiyor. Az önce ufak bir ümit de olsa iyi bir haber aldım ablamın hastalığı konusunda. Para pul benim için hiç bir zaman ön planda olmadı olmazda paraya tapan birisi değilim. Sizin işleriniz için de elimden geleni yaptığımı düşünüyorum.
Konunun daha fazla uzamasını istemiyorum siz kendinize göre haklısınız bende kendime göre. 3 gün boyunca sizin için birşeyler yapmasam haklısınız diyeceğim ama size defalarca anlattım konu ile ilgilendiğimi. İp leri belki geç farketmiş olabilirim dc den mail olarak yanıt bekliyordum sabah saatlerinde panele ödeme vs için girdiğimde orada ip adreslerinizin ekli olduğunu görünce size haber verdim. İp'lerin gecikmesinde bir rol varsa gece ile sabah saatleri arasında yaşanan süredir bunun dışındaki saatlerde hep sizin sorununuzla ilgilendim. Gecede artık uykusuzluğa dayanamayıp uyumuşum. Geçen hafta pazar gününden beri neler yaşadığımı bir ben birde çevremdekiler bilir.
Saygılarımla