leaseweb 24 saattede yanıtlar 1 saattede 48 saattede diyorum belli olmaz bu. ben 02/06/2009 gecesi mail attıgımda bana sabah döndüler sabaha kadar beklememiz bu yüzden + gündüz saatlerindeki maillerde sorunun ne oldugunu bekledik bunu zaten size telefonda da defalarca söyledim. isp den kaynaklı birşey oldugunu söyleyip durdular ek ip yi de sanırım gece eklemişler mail olarak göndermediler ek ip adreslerini. Ben size baştan beri bilgi verdim hiç bir zaman ilgisiz kalmadım bunu sizde çok iyi biliyorsunuz. Ben 02/06/2009 akşamı hastanedeydim hatırlarsanız o zaman aradınız beni ve eve geldim sizin işinizi çözmek için ondan sonra hastaneye gitmedim. Sabaha kadar uykusuz kaldıgımı size telde belirtmiştim sırf sizin işinizi çözebilmek adına. Leaseweb bana ne dediyse bende size onu ilettim. makineyi başka bir switch altına alabiliriz tarzı birşey söylediler daha sonra ise ip değişikliğini söylediğimizde bunu yapmadılar onlarda ip değişikliği için beklettiler bizi ve ip eklemelerini bekledik ip eklendiğinden haberim olduğu anda sizi bilgilendirdim zaten.