reseller_bayisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kaan bey dunden berı telefonlarıma cevap vermıyorsunuz mesaj atıyorum donmuyorsunuz kac gun bekledım ıyı nıyetımı kullanıp buraya konu acmamak için 1ip degiştirmek için kaç gun benı magdur ettiniz hala benı mı haksız goruyorsunuz. Sizin durumunuzu goze alarak sabrettım ama kaç gunde gelıyor bu ip böle ?
sms attıysanız değerlendirmiyorum evet ticket üzerinden yazarsanız oradan size cevap iletirim.

ilk gün zaten sorununuzu anlamaya çalıştık. Akşam saatlerinde bu sorunu bize ilettiniz hatırlayın ve o sırada hastanedeydim arkadaşlardan reboot işlemi yapmalarını istedim. ( Reboot istemiştiniz ) reboot işlemi yapıldı ve giriş yapamadıgınızı söylediniz tekrar reboot işlemi yapıldı. Arkasından tekrar erişim olmadıgını söylediğinizde hdd vs yanmıştır datacenter a mail atıp bilgi alacagımı söyledim. Geç saatlerde eve geldim ve maili atıp yanıt beklemeye başladım. sabah leasewebden yanıt geldiginde erişim oldugunu söylediler herşey normal dediler. türkiyeden erişim olmadıgını söylediğimde ISP'nizden bilgi alın diye döndüler bu bu şekilde devam etti. 1 günü de bu şekilde geçirdik hemen hemen. türkiyeden ip nin bloklandıgını ip adreslerini değiştirmek istediğimizi söyledim ücretsiz olarak bire bir ip değişmez diye yanıt geldi karşı tarafdan ki bende biliyorum bunu ben sadece servera yeni ip tanımlamalarını istedim. Yeni ip için ücret ödeyeceğimizi söylediler ki ben defalarca müşteri yeni ip satın almak istiyor dedim. bu şekilde 3-4 mail den sonra nihayet yeni ip tanımladılar ve bende size ticket ile bunu ilettim. Ben sorumluluğumun farkındaydım ve bunun için çabaladım ama siz burada beni ilgisiz alakasız parayı düşünüp müşteriyi sallamayan kişiliksiz biriymişim gibi lanse ediyorsunuz.