Alıntı
Layervps-KLavyehosting e gelince: Kaan bey'in mesajlarıma sın 24saattir cevap vermeyişi ilgilenilmeyişi beni çileden çıkarmış durumda. Bir kabin değişikligi yeni iplerin gelmesi bu kadar uzun sürüyorsa pes diyorum başka birşey demiyorum.
24 saattir cevap alamadıgınız değilmi barış bey yazıklar olsun birşey demiyorum size. Durumumu ve şartlarımı biliyorsunuz ablam orada komadayken ölümle pençeleşiyorken ben sabaha kadar pc başında madur kalmamanız için çabaladım fakat buraya gelip millete hiç bir şekilde uğraşmıyormuşum gibi lanse edip resmen kötülemişsiniz. İp adresinizin banlanması vs bu durumlar benim suçum vs değil ip de sorun olduğunu size söyledim kendi gözlerinizle söylediğinzi. Hatta yurt dışı vps den sizde bağlandıgınızı ama türkiye içerisinden giremediğinizi söylediniz. yeni ip adreslerini sabah saatlerinde size ticket ile ilettim.
Diyecek pek birşey bulamıyorum şu üzgün zamanlarımda sizin yaşattığınız bu kırgınlıklar inanın beni daha fazla incitemez. Takdir ise siz değerli R10 kullanıcılarının.
Saygılarımla
Kaan Çinkaya
KlavyeHosting int. Hizm. - Layervps.com Dedicated , Vps Server Hizm.
Tel : 0216 393 09 34 - 0507 217 50 22