Bunlar yarışma sonuçlanmadan önce söylenenler ve söylediklerimdir.
Alıntı
kickboksturk´isimli üyeden Alıntı
eub kardeşim ödül ne 100 kontör ne de ufak bir rakam. Yapma gözünü seveyim . Bahsettiğimiz rakam 2000 YTL. Herşeyi düşünür insan. 5 lira için adam öldürenler var bu ülkede. 2000 YTL yazıp dolandıracak adam mı olmayacak ? (Dolandırıyor demiyorum varsayım.) Çok normal konu sahibinin uzun süre cevap yazmaması durumunda yalan bir yarışma olmasından endişe edilmesi bence.
Sener isimli üyenin bana verdiği cevap:
Alıntı
Ne güzel söylemişsiniz ödül ne 100 kontör nede 5 TL o yarışmalar gibi hemen sonuçlanması daha tehlikeli bir durum almaz mı? Yani bu logolara 2000 TL vericeğini söylüyor, ne yani hemen ertesi gün mü versin parayı.
Hemen verecekse gitsin bir ajansa istediğini yaptırır. Bu yarışmaya katılıyorsanız baştan şartları kabul etmiş sayılırsınız. Katılıp laf ediyorsanız, ne diye yarışmaya katılıyorsunuz. Katılmayıp laf ediyorsanızda bence daha erken, 15'nde sonuç alınmazsa o zaman yazarsanız sanırım daha isabetli olur.
Saygılarımla,
Şener
ILKSERVER
Vede isimli üyenin bana karşı söylediği cümle:
Alıntı
vede´isimli üyeden Alıntı
150 TL diyorsunda adam burada 1000 tl ye yakın para dağıttı
sen 189 mesaj attında ne yaptın
Benim cevabım.
Alıntı
Nerde dağıttı 1000 YTL'ye yakın para acaba ? Ben göremedim de ?
Hayali bir domain için çalışma yaptırmış bir de arkadaş. Ne tecrübeli bir dolandırıcıymış. Domainin daha alınmamış olduğunu bile bile çalışma yaptınız arkadaşlar. 2000 YTL veren adam domaini almadan mı çalışma yaptırıyor. Yani ne diyeyim.
HERKESE GEÇMİŞ OLSUN. Uyarılara biraz kulak verin ölçün tartın öyle işe girin artık bundan sonra. Tavsiyemdir.