Arkadaşlar dün nete hiç giremedim bu gün girdiğim de ise 3 sitemin de hacklendiğini gördüm.Attackz Group # Hack,Hackz,Hacker,Msn hack,sifre çalma,Turk hackerlar,Hack, Hack Forum, Security, Msn Hack, Web Hack, Mail Hack, Hacking, Hackleme, keylogger denen site tarafından (siteye girdim baktım,joomla site bile kurmaktan aciz adamlara ait ) yalnız ortada şöyle bir durum var sizlerin de fikirlerini almak istedim.

Birincisi geçenlerde bu sitelerimde kurulu scriptler hata vermeye başladı,serverda curl fonksiyonu olmadığı için.Ben de server sahibine kurarmısın diye ticket açtım bana yolladadığı cevapta bu (bir güvenlik açığıdır) demiş ısrarla, tabi ben açın dedim hatalar ile dolu siteyi ne yapacağım.Sizlere sormak istediğim bu gerçekten açık oluştururmu.

İkincisi bu gün hacklenen 3 siteden ikisi bu curl fonksiyonu açtırdığım siteler biri değil şimdi ben birinden şüpheleniyorum ama bakalım siz kim diyeceksiniz bu anlattıklarımdan sonra.

üçüncüsü hacklenen bir sitenin tüm dosyalarını ve db sını yedekleri ile değiştirdiğim halde site index'inde hala hacked yazısı malesef duruyor