Temayı çok beyendim emeğinize sağlık süper paylaşım.
Fakat bende hata verdi temanın tüm dosyalarını yükledim siteye eklentileri botu ve mg10'u tema hatasızdı yani normaldi sonra Akillibota bakıyım dedim video kayıtlamak için hata verdi ana sayfaya döndüğümde orda da başka bir hata;

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/chatturk/public_html/video/akillibot/akilli.php:1) in /home/chatturk/public_html/video/akillibot/akilli.php on line 2

Warning: file_get_contents() [function.file-get-contents]: URL file-access is disabled in the server configuration in /home/chatturk/public_html/video/akillibot/akilli.php on line 53

Warning: file_get_contents(Akilli.Tv - Türkiyenin ilk ve tek interaktif video paylaşım sitesi) [function.file-get-contents]: failed to open stream: no suitable wrapper could be found in /home/chatturk/public_html/video/akillibot/akilli.php on line 53
Videolar Eklendi

ChatTurk.Net Video ana sayfada ki hatayada buradan bakabilirsiniz.
Acaba bu hata nerden kaynaklanıyor veya nasıl düzeltebilirim.

home/chatturk/public_html/video/wp-content/themes/maviv2/searchform.php in /home/chatturk/public_html/video/wp-content/themes/maviv2/index.php(35) : eval()'d code(3) : eval()'d code(3) : eval()'d code(3) : eval()'d code on line 24
Ana sayfada ki hata burada ki dosya yani searchform.php dosyası yok?