Valla arkadaşlar hep haklı çıkmaktan artık bıktım diyeceğim.Daha önceki mesajımda dedım boyle birsey ımkansız eğer yapabiliyorsa google de çalışan bırıdır öteki türlü pr değeri nasıl aldıracak.Ama kusuruma bakmayın yazım girmeyin bu işlere diye ve yinede giren arkadaşlar olmus.ilk mesajımda demiştim wirus beni utandırır insallah dedım vaat ettiği şeyi gerçekleştirerek ama edemedi.Şimdi yine by_wirus e soyluyorum insallah beni utandırırsın paraları geri verirsin.Ama benım şahsi görüşüm para filan vermez verse msn sini kapamaz.Neymış msn kullanmıyormus bence hikaye eminimki baska bir msn acmıstır.Bu arada baktımda bu baslıkta ılk actığım mesajımı goremedım.Ilgınc bır durum.Hem benım anlamadığım neden 40 ın yarısını gonderıyorsun.Bazı sıtelerde ne backlınk eklenme olmus nede zıyaretcı artısı olmus.Hıc emek harcamdan taş atıp kolun yorulmadan nasıl 20 tl kar elde edebılırsın.Hepsını vermen lazım eğer vermessen haram para yemıs olursun.
PR artışı ıstıyorsanız guzel backlınler alın,site içeriğinizi temiz ve özgün tutun ve guncel tutun hep ekleme yapın belli aralıklarla.Sitemden lınk satışı yapmıştım iyi aileye mahsus bir arkadaş şikayet etmiş ve pr sıfırlandı ama ben yıne pes etmedım herzaman yaptığımı yaptım.Guncellemede herkes pr alamassın derken google amcam saolsun 2 verdı.Bu işlerle uğrasmayın ne yaparsanız kendınız yaparsınız baskalarından medet ummayın.Giden paralarınız değil verdığınız emekler gidiyor.
Herkese iyi çalışmalar.
NoT: by-wirus paraları geri iade ette beni herkesın ıcınde rezil et.