Serginho adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben hostingi alırken sizinle pazarlık yaptım, en son hesabımıda siz sildiniz ikimizin arasında geçti diyaloglar benim paramı yiyen hesabımı silen sizsiniz kendi başınıza farklı bir alan adıyla faaliyet göstermeniz sizi temize çıkarmaz..
kimse yolunuza taş koymuyor "ne ekerseniz onu biçersiniz" sizin yaptıgınız yanlışlar önünüze çıkıyor önünüze kimse taş koymuyor halen işini hakkıyla yapan insanlar takır takır iş yapıyor burada işini hakkıyla yapanın lokması helal hoş olsun bu forumda firmalar hakkında hertürlü bilgiler paylaşılır sizin hakkınızdaki bilgilerimizi paylaşıyoruz.. öyle hak yemek kolay değildir.. helal lokma gibi boğazdan direk geçmez.. sizin hakkınızdaki bilgileri insanlarımızla paylaşmayı borç biliyorum insanlar sizin hakkınızda bilgi edinsinler fikir sahibi olsunlar daha sonra alışveriş yapsınlar en sağlıklısı bu değilmi vereceğim en net bilgi r10 forumlarında trpaket.com olarak araştırdıklarında aramızda geçen konuşmadan bilgi sahibi olucaklardır iyi gunler kolay gelsin.
Arkadasım ben IRC'den anlamam ve ben sadece Web Tasarım yaparım. Benimle anlasmadınız evet MURAT ÖZALP ile anlasmıssınız. Sizinle olan sohbetimize gelince benim neyin ne oldugunu bilmediğim halde bana karsı ''SEREFSİZ'' kelimesini kullandınız. Ben hesabınızı kapattım. Bana ******** diyen birine hosgörü göstermem.Index of / Adresim vergi numaram telefon numaralarım hepsi yazıyor.Sıkıntısı yada kafasında soru işareti olan kişiler buyursun büroma beklerim. Sizinlede muhattap degilim kusura bakmayın Serginho bey ben işimi yapmak için burdayım sizinle yada bir baskasıyla tartısmak için degil '' ALTINI CİZEREK YİNE SÖYLÜYORUM ANLASMA YAPTIGINIZ MURAT ÖZALP BENİMEL DEGİL '' Banada agır konustugunuz için hesabınızıda ben kapattım. Kolay gelsin.