Arkadaslarla toplandık bir tane reno clio bir tanede mitsubishi vardı 9 kişi önce gittik bir mangal yaptık avcılar sahilde sonra oradan taksime geçtik arabalarla istiklal caddesinde gezdik ve oradan doğru ortakoye Reina, layla nın (Laila) olduğu yerlere gittik sonra clio onde mitsubishi arkada tabi ben clio da oturuyorum felan bir tane market kapalı ama dış lamba ışıkları yanıyor. Önünde de uzun boylu cok güzel bir fiziği olan hatun
neyse arabaları parkettik şimdi dokuz kişiyiz kadın tek Hayat kadını neyse biz durduk Gokhan diye bir arkadas vardı bu da dokun bana yarısmasındaki 09 Gokhan hani şu kızın mikrofonu düştü diye ellerini arabadan çekip centilmenlik yapan neyse biz durduk bu da gittik kadınla konusmaya şimdi bu başladı pazarlığa felan bizde dinliyoruz konusuyorlar
sonra bizim fuzuli dediğimiz berber arkadaşta oradan bağırıyor gökhan sor bakalım *** 9 kişiye gelir mi diye neyse kadın arkadasa AIDS olduğunu söylüyor o da diyor ki olsun korunuz kadın diyor olmaz oda ya atın ölümü arpadan olsun felan diyo neyse bir zaman sonra spor bir arac geldi karıyı aldı gitti bizde bindik arabaları geldik eve
Saat 05:30 felan gerci saat 09:00 kadar mitsubishi içinde yattık ayak kokusu, o... kokusu içkiliyiz nefes kokusu bi kalktık ölüyoruz havasızlıktan
geldik eve neyse yatıyorum ben telefon geldi dün geceki arkadaslar arıyor ama gülmekten dükkandayız gel demeleri yarım saat sürdü
neyse bi gittim gökhan ağlıyo ne oldu diyorum gülmekten kimse konusamıyor sonra Arenayı izlemedin mi dediler yok dedim sizinkiler dedi bilmiyorum dedim neyse Bak gökhanla evdekiler izlemiş felan hala anlamadım
Sonra dediler dünkü karı Arena ekibindenmiş gizli çekim yapıyorlarmıs Gökhanın babasıda izlediğinde gökhanı görünce dövmüş felan
Böyle bir macera geçmişti başımızdan
Bizim amacımız eğlenceli bir vakit geçirmekti gırgır şamata felan kesinlikle böyle kadın muhabbeti yoktu sadece bir geyikten ibaretti ama biz değil onlar bizle geyik yaptı ayrı konu
Aklıma geldi arkadaşla konusurken paylaşmak istedim