Evet arkadaşlar hazırlamış olduğumuz 2. sistemi satışa sunuyoruz. Bu çalışmamız oteller için hazırlanmış olup bir otelin sitesinde ihtiyaç duyulabilecek tüm ihtiyaçlara yer verilmeye çalışılmıştır.
Başlıca özellikleri :
- SEO ayarlı sayfalar ve başlıklar.
- Haber sistemi. 4 adet görünme yer var ve haberi girerken ayarlanıyor. Ayrıca her habere 7 adet resim girilebiliyor ve gösterimi slayt gösterisi şeklinde.
- Ek sayfa sistemi. Sınırsız sayıda ek sayfa oluşturulabilir. Sayfa içeriği girme alanı yazma editörü ile ayarlandı ve bu sekilde sayfalara resim, flash ve video yüklenebilir.
- Banner sistemi. Sistemin bir çok alanında bulunan banner alanlarına istedikleri tanıtım resmi, animasyonu veya filmi ekleyebilirler.
- Anket sistemi. sınırsız sayıda anket girebilmek ve eski anketleri kayıt altında tutarak ziyaretçilere gösterebilme.
- Otel oda yönetimi. Bu bölüm sayesinde işletme sahibi tanıtımını yaptıgı otele açıklama ve detayın yanısıra 7 adet resim ekleyebilir ve bu resimler slayt gösterisi seklinde oda detayı sayfasında gösterilmektedir.
- Etkinlikler sistemi. Bu bölümde otelde veya bulundugu bölgedeki etkinlikleri yayınlayabilirler.
- Konuk defteri. ziyaretçiler düşüncelerinin yazıldıgı bir alandır. yönetici onayı olmadan yayınlanmaz.
- iletişim sistemi. bu sayfada iletişim bilgileri ve formmail bulunmaktadır. formmailden giden kayıtlar yönetim paneline düşmektedir ve gitmeme gibi bi ihtimal olmamaktadır.
- rezervasyon kaydı. bu alanda ziyaretçiler bilgilerini girerek rezervasyon yaptırabilirler. giden kayıtlar panele düşmekte ve oradan kontrol edilmektedir.
- resim galerisi. istedikleri kadar albüm ekleyebilir ve istedikleri kadar resim eklenebilir şekilde düzenlendi. son eklenen 10 resim anasayfada slayt şeklinde ayarlandı.
- İki tip site yöneticisi ayarlanabilir. yönetici ve editor olarak. editor ayar sayfalarına erişemez ve sadece bilgi günceller.
- Hack saldırıları için özel güvenlik sistemi.
- Sql injektion ve floot saldırıları için özel engeller.
- Hava durumu, doviz saat gibi ufak eklentiler.
- Daha detaylı inceleyebilmeniz için demo adresimize gidebilirsiniz.
Demo Adresi :
http://otel.ofosoft.com
Satış fiyatı :
125 TL.
Ayrıca web tasarım şirketleri ile bayilik anlaşması yaparak sistemin satışını bulundukları bölgede veya ilde kendilerine yaptırmayı düşünüyorum.
Detaylı açıklamalar oldukça güncelleme yapılacaktır.
Herkese hayırlı olsun dileklerimle.
İletişim Bilgilerimiz
ofosoft@hotmail.com (akşamları online olabiliyorum)
ofosoft@gmail.com ofosoft@ofosoft.com
0546 918 89 69