Kullanımı oldukça yaygın olan Wordpress sistemi kolaylık ve seo açısından çok iyi olsada bana göre en büyük eksiklerinden biri açtığımız blogda kullanıcılarımızın üye olması ve daha sonrası.Aşağıda anlatımını yapıcağım üç eklentiyle bu sorunu birazda olsa aşabiliyoruz eklentilerin anlatımları çoğu yerde var burdaki amaç üç eklentiyi bir arada tanıtıp birazda olsa sorunu çözmek.

Register Plus 3.5.1 (Türkçe)

Register Plus eklentisi yeni üyelik sayfamızı kişiselleştirebilmemize,kullanıcılarımızın şifrelerini kendilerinin belirlemesine,güvenlik kodu oluşturmamıza,kendi logomuzu üyelik sayfamıza koymamıza ve daha bir çok kolaylığı sunuyo.Kurulumda sorun yaşarsanız eklentiyi türkçeye çeviren canarkadas detaylı açıklamasını Burda Yapmış
Register Plus 3.5.1 (Türkçe)
Indir: register-plus.rar - DivShare

Sidebar Login

2.Eklentimizin adı Sidebar Login eklentinin amacı üyelerimize kolay giriş imkanı sağlamak hoş bir görüntü elde etmek.Eklentiyi aktif yaptıktan sonra admin panelinizin bileşenler kısmında çıkan Sidebar logini aktif yapıp sitenizin yan menüsüne koyabilirsiniz.Kendim için dün gece türkçeye çevirmiştim Türkçesine Burdan ingilizce orjinale Burdan ulaşabilirsiniz.

Email Users Türkçe

3.Eklentimizin adı Email Users eklentinin amacı üyelerimize tek tek yada toplu halde E-mail atmamızı sağlıyo en büyük artılarından biri gönderdiğiniz E-maillerin spam kutusuna değil gelen kutusuna düşmesi.
Eklentiyi türkçe olarak Burdan indirebilirsiniz.

Üstte konusu geçen eklentilerin hiç biri bana ait değildir.Eklentiler 2.7.1 sürümünde denenmiş olup herhangi bir sorun çıkarmamıştır diğer sürümlerde deneme şansım olmadı.Eklentilerin kurulumunda yada ayarlanmasında sorun yaşayan arkadaşımız olursa konu altından yardım istiyebilir.