patlat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş ile görüştük, gerçekden çok kaba. Satış yapma gibi bir niyeti olmadığını hissettim. Sonuçta 10.000TL para vereceğiz, çok gereksiz konuşuyor.. Neyse siteyi kafama koymuştum almak için, anlaşamadık, araştırmalarım sonucu, sitede bulunan java, 2-3 tane daha hitli okey sitesinde bulunmaktadır.
okey oyna, bedava okey oynamak için 10 Numara Okey odaları - Okeyim.net sitesinde bulunan java, direk olarak Okeye4.com | okey oyna, bedava okey, okey oyunu 'a girmektedir. Yani satış sonrası kendi sitelerindeki javayı kaldırdığında anlık ziyaretin düşeceğini sanıyorum. Bunun yanı sıra yine birçok backlink kendi okey sitelerine ait, buralardanda backlinkleri kaldırdığında, site mahfolur.
Ağzından mı kaçırdı bilmiyorum ama " adwords reklam için çok yatırım yaptım " gibisinden bir laf kullandı. Hit adwords'danda gelmiş olabilir, hiçbir detaylı bilgi vermedi arkadaş.
Hit için google'dan gelen yüzde kaç diye sorduğumda " bilmiyorum " cevabını aldım Bunun dışında 1 haziran'a kadar satılmazsa, zam yapıcam felan dedi. Kendisinede söyledim, 10.000TL para verecek yatırımcı buldun, zam'mı düşünüyorsun diye gerçekden çok komik bir satış sunduğunu düşünüyorum.
Benim gibi müşteriyi kaybettiyse, bu siteyi daha başka kimseye satamaz. Resmen vereceğimiz parayı geri tepti.
Biraz pazarlık yapmak istedim ancak kendisi istemedi, doğaldır, ciddi alıcı olduğumu, site için kendisine hesap yapıp tekrar döneceğimi söylememe rağmen hiç cevap alamadım.
Ne diyim, yinede hayırlı satışlar.
Sen önce 32 yaşında biri ile nasıl konuşulucağını Öğren ondan sonra cevap bekle ..

SİTE SATIŞI SONLANDIRILMISTIR.