ilyasbat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Msn adresi ekledim fakat yoksunuz?
Kusura bakmayın, yoğunluktan online olamadım, şuan online

Foothill adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
suan icin hedefledigim kelimede 1.sayfada 2.siradayim.1.sayfada 1.siraya yerlesmek istiyorum.hangi paketi onerirsiniz.?

Eger istedigim kelimede 1. siraya yerlesirsem.daha farkli kelimere yonelmek istiyorum..

msn ekledim
Paket 1 veya 2 yi öneririm.

FloRida adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
PayPal odeme kabul ediyormusunuz?
Maalesef PP kabül etmiyoruz, sadece EFT veya Havale

videolarim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Pm alabilirmiyim adresinizi
destek@seoturk.tk

Atalay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Fatih Bey,
Özel mesaj attım, fakat herhangi bir dönüş yapmadınız. Uzun süreli çalışmak istiyorum, iletişime geçerseniz sevinirim.
Kusura bakmayın yoğunluktan dönüş yapamdık.
Merak ettiğiniz konuları bu başlık altından veya destek@seoturk.tk adresinden iletebilirsiniz.

CulsuZ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
güncelleme oldu fatih bey sonuc aldıgınız oldumu
Kesinlikle olumlu dönüşler aldık, bir çok çalıştığımız site PR değerleri ve Googledaki sıralamaları yükseldi.

BilgeAdamGenTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
msn ekledım
gorustuk ıns guzel seyler yaparız
Msn'e ekledik, ama biz daha çok r10 üzerinden "özel mesaj" ile iletişime geçmeyi öneririz. r10dan iletişimde olursak offline durumda iken bile iletişimde olabiliriz.

icebreaker adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir aylık bir sitem var(Script özel) paket 1 şimdilik benim için uygundur fazlası zarar sanırım. Diğer arkadaşlara pm göndermişsiniz yorumların silinmemesi ile ilgili banada gönderirseniz sevinirim ve sormak istediğim şu var paket 1'de ki sitelerin pr değerleri nedir acaba onuda pm ile yollarsanız sevinirim.

Saygılar...
Paket 1 veya diğer Paketlerde bulunan sitelerin PR değeri aynıdır. Özel bir uygulama yok sadece Paketler büyüdüğünde daha çok backline sahip olmaktasınız.

TheMk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Msn adresinizi atarmısınız.
destek@seoturk.tk, ama r10 üzerinden özel mesaj ile bize ulaşmanızı öneririz.