Banlanan tüm arkadaşlara geçmiş olsun. Esasında haksız sayılmazlar. Ama bunu düşünmeleri gerekiyordu. Mesela bende video önü reklam için izin almıstım ve bizim icin sorun teşkil etmez demişlerdi. Haliyle o reklamda deli tıklama getiriyodu.

Şimdi gittigidiyor açısından bakarsak benden günde 300-400 tıklama alıyor. bunun icin bana para ödüyor ama sitesine gidip üye olan en fazla o gün için 2 kişi. bazen hiç bile cıkmıyordu. Doğal olarak adamlara üye olmadan tıklayip giden kişiler ancak zarar. Ama bunuda düşünmeleri gerekti. Sonuçta siteleri öyle günde 100 tıklamaya 50 kişinin üye olacağı tarzda bir site değil. Direk kullanıcıya hitap eden bir site. Ee bu yüzdende madem üye olmayan kişiler işine yaramıyor o yüzden tıklama başına degilde üye basına bir sistem getirebilierdi. yada tıklama oranı arttıkça artan tıklama fiyatlarını "üye oldukça artan" şeklinde düzenleyebilirlerdi.

Sonuç olarak güzel paralar kazandırdı onlarada birşey diyemiyorum haklılar elbet verim almak isteyecekler. Ama kimsenin yapmadıgını yaparak uyarmayı deneyip programı ve yerleşimimizi yeniden gözden geçirmemizi sağlayabilirlerdi.

Ercy, arkadaşın da dediği gibi. İlk ayak biz olduk ama bunun devamı gelecektir. Çünkü son dönemlerde gg kullanan siteler çok arttı ve herkes bir şekilde kazançlarını arttırıyor splash, video önü vs kullanarak. O yüzden bu banlanmaların devamı gelecektir diye düşünüyorum