Merhaba r10 sakinleri k.bakmayın böyle bir konu açıyorum ama haksız değilim gibime geliyor eğer sizde tek taraflı düşünmezseniz haklı olup olmadığımı anlıycaksınız.Uzun zamandan beri genellikle bu kategoride takılıyorum ve şu son günlere doğru bu kategorinin iyice cıvıdığını gözlemliyorum.Kendi hayatından konu açanlar oluyor uzun zamandan beri aramızda olmayıpta yeni gelenler belirtiyorlar bu kişilere laf söyleniyor neden böyle bir gereksiz konu açtın ki deniliyor aslında bu gereksiz bir konu değil normal bir konu demek ki o kişi r10 ailesi gibi görüyor ki böyle bir konu açma gereği duyuyor ve bu kişilerin açtıkları konulara saygısızca laflar söyleniyor,ama asıl sorun şu ki araştırmadan şu nedir bu nedir diye saçma sapan konular sorulmaya başlandı yani burası bir soru bankası yeri değil ilk baş araştır google gibi arama motorlarında sonra eğer ki bulamazsan burda sor yani burası binevi off-topici geçti tamamiyle soru bankası bölümüne dönmeye başladı.Biraz hazıra konmadan arama yapılsa bence çok daha iyi yapılcak lütfen bu konuda duyarlı olalım.

Biliyorum belki bu konuda bana -rep çok gelicek ama lütfen duyarlı olun rep butonuna basıpta -repi vermek çok kolay ama düşünerek verelim lütfen.