Sana en iyi bu parayı nasıl değerlendireceğini söyliyimi. Bak şu Türkiye'de bana bi kaliteli site söyle. De ki şu site eksiksiz, kusursuz. Zorlanırsız biraz. 3000 TL Para ile web sektöründe değil özel sektörde de para kazanırsız. Bak önce liste yapalım. Web sektöründe neler var.Video, @dult, reklam, paypal alım-satım, mp3... Uzar da uzar örneğin reklam sektörüyle iyi kazanabilirsin. Pp satarak da kazanırsın.
Sektör çok. Ama illa ki site diyorsan. Video sitesi yaparsın ama farkın ne olacak ilk soru bu. Farkın şu olacak. Siten 7-70 e hitap edecek. Örnek izlesene aramalarda @dult videolar çıkabiliyor ama izlenmiyor şimdi benim babam aramalarda bunu görse siteyi anında kapatır. Türkiye'deki net hızı %70 1024 kullanıyor tahminim. Hiç kimse videoları hızlı, sorunsuz bir şekilde izleyemiyor, durmadan takılıp duruyor ne oldu adam siteyi kapatıyor, yani öyle bi sistemin olacak ki 1024 kullananlar sitende videoları çok hızlı izlesin. diğer bir kusur ben izlesene de bir şarkı arıyorum ama bulamıyorum. hemen youtube koşuyorum. Yani içeriğinde çok önemli. Ek özellik katmak istersende arkadaşlık eklentisi olabilir. Kaliteli site dediğim muzik.net mp3 dinleme ve indirme sitesi ve ayrıca arkadaşlık ortamı da var. Yalnız haftalık 20 kontör. İşte kusuru bu ücretli üyelik ama iyi de kazanıyor. Video sitesinde marka olmak çok zordur. Şuan youtube kapalı yalnız onun yerini ktunnel.com alıyor alexa top 100 de türkiyeden. Yani marka kullanıyor herkes. İzlesene onun kadar olmasada marka oluyor.
Herkes şunu düşünyor web de para var, oturduğun yerden para kazanma. Böyle bir şey yok katipler, sekreterler de para kazanıyor. Yalnız gidin sorun webmastera, sekretere oturduğun yerden para kazanmak o kadar kolaymış mı.
Hayatta sana başarılar...