R10'da hayatını, emeğini, ekmeğini yaşamış, yemiş, geçirmiş adamlar bir şey demiyorken yeni sahipleri maşallah susmuyor.
Adam özlemiş forumu, gelince de buradayım diye konu açmış. Elalemin kedisi, köpeği hasta olunca konu açıyor da susuluyor, arkadaşımız forumu özledi diye mi atar yapılması gerekli. Madem konuyu gereksiz buluyorsunuz report edin, tartışma ortamı yaratacak yorumlar yazarsanız ve üslubunuzu bozarsanız 1 ay sonra siz konu açma gereği duyarsınız.
Saygı kalmamış forumda madem bu konudan çok rahatsızsınız report edin eğer haklıysanız konu silinir veya kilitlenir.
Hoşgeldiniz bu arada.
bu forumun tek sahibi radmindir.kimse kimseyi aldatmasın bu forum bizimdir diye
bknz :
https://www.r10.net/sikayetim-var/384...ayetciyim.html
saygıdan kastınız nedir ? burada saygısız bir yorum atmadı kimse ! report edildi merak etmeyin her gelen açsın geldim diye o halde tepkiniz ne olacak çok merak ediyorum. tanımadığınız kişilerede bu yönlü yaklaşabilecekmisiniz..