Video sitesinde para yok. 3000 tl parayla bu işe girersen o parada puff olur uçar. Niye mi diyeceksin. Yaklaşık 1 yılı aşkın süredir bende senin gibi düşünüyordum. Hep zarar ettim

İşi bilmediğimden değil. İlk başlarda ostube diye bir ücretsiz sistem kurmuştum. Site 10-15k arası hit almaya başladı. Günlük adsense kazancım 12-13$ oluyordu. Sevgiylekal.com un reklamlarınıda yayınlıyordum. Ondan da aylık50-60 tl kalıyordu. Ama şu an öyle değil. Hem reklam gelirleri düşük. Hemde piyasada video sitesi çok fazla var. Bot olayının çıkması video sitelerini bitirdi. Son zamanlarda dizi-film siteleride iyi kazanıyordu o piyasada battı. Her önüne gelen bunları yapıyo çünkü basit iş.. Bende yapıyorum ama başka konulardada araştırmalar yapıyorum boş durmuyorum. Ve zamanımda yok açıkcası pek fazla. Upload özellikli video siteleri büyük sabır işidir. Ve projenin tutacağı garantiside yok. O parayı video sitesinin scriptine ve serverine yatıracağına. Aç bir dizi-film sitesi sonra kendi reklamını yaparak video doldur. Reklamını al , yüksek pr li linklerini al. Siten kısa sürede tavan yapsın. Ama dizi sitelerinin kapanma durumunuda gözardı etmemek lazım. Yada onuda bıraktım 3-4 tane yüksek pr li domain al link satışı yap o parayı yine çıkarırsın. Ama emin ol video sitesi işine girersen batırırsın o parayı.. Neyse inşallah bilgilerimizden birşeyler çıkarmışsındır.
İyi günler ..