mrb arkadaşlar snapnames'de bir domaini backorder yapmak istiyorum domaini arama kısmında aradım domain çıktı başlangıç 59 $ diyor ingilizcem olmadığı için domaini backorder yapmasını bilmiyorum panelden nereye tıklıycamda domaini backorder yapacam.
Birde kafamda bir kaç soru var cevaplayan arkadaşlar olursa sevinirim
1.) backorder yaptığım domaine teklif gelip gelmediğini nerden görebilirim.
2.) backorder yapılan domaine teklif verebilirmiyim verebilme imkanım varsa diyelim teklifi geri çekmek istedim çekebilirmiyim.
3.) diyelim bir domaine backorder yaptım ama sanal kartımda para yok bu anlaşılırsa hesabım bloke olurmu.
4.) backorder yaptığım domainlere hangi linkten bakabilirim hangi menüden yani.
5.) diyelim backorder yaptığım domaine bir başka kişi katılırsa bunu nerden görebilirim.
6.) backorder yapılan domaine teklif nerden verilir
7.) misal bi domain bana kaldı ve kartımdan parasını çekti snapnames domain panel bilgilerini e-mail adresimemi yolluyor
aynı sorular namejet içinde geçerli arkadaşlar lütfen bilgilendirirseniz sevinirim..
saygılar
1- namejet 'de kelimeyi arama yaptıgında Bid's (teklifler) yazar. snap'da bildigim kadarıyla göremezsin.
2- verebilirsin. zaten bir süre sonra o domain Closed olur. Closed oldugunda teklifini geri çekemez, iptal edemezsin.
3- domain sende kalır ve ödeme yapılmaz ise hesabın iptal edilir. bir daha üye olamazsın.
4- snap'da My Auctions 'dan bakarsın. namejet'de ise yanılmıyorsam My Backorder'dan.
5- Domain firma tarafından kazanılırsa ihale başlar. Orada görürsün.
6- Zaten backorder yaparken giriş fiyatından teklif yaparsın. o firma alırsa domaini 4. madde geçerli.
7- Evet.