JustGo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben o siteye girip birşey indirmiyorum, aranızdan birisi varmış demekki.Site isminide şu an duydum, girdim gördüm öğrendim.Daha sağlam içerikte daha sağlam kaynak siteler mevcut.Ayrıca başarmışlar ziyaretçi kitleleri iyi güzel bu olabilir, umarım 5katına 50katına çıkar bu oran ama AdSense'i tek taraflı düşünme, reklam verenler çalışıp kazandıkları paralarla reklam veriyorlar.Adamlar istermi Diyet içerikli reklamın Marez sitede çıkmasını? istemez.Ne oluyor adwords reklam verenlerinin parası boşa gidiyor.Sende burda herkes kendi işine baksın diyorsun.Biraz geniş bak olaya.Kurala uymuyorlarsa tabiki eleştirilirler, şikayet edilirler.R10'dada kurala uymayan ama para kazanan insanlar banlanmasın o zaman yöneticilere işinize bakın siz bırakın adam yapmış kazanıyor KURALLARI İHLAL ETSEDE mi dicez?
Sitede tıklanma oranı 0.5. Genelde webmasterlar girdiği için. Adsense koymamamın sebebi paraya ihtiyacım olmamdır. Diyet reklamlarını ben çıkartmıyorum herhalde değil? Tamam karalama yapacaksan yap ama diyet reklamları ile benim alakam ne? Koydum reklam kodlarını ne çıkarsa çıksın. Tık başı ortalama verdiğide 0.01. sayfa toyuda yazdım. Dünkü gelirde 2.3 dolar. Ayrıca tamindir vs. de zamanında ***** içerik barındırdığında adsense kullanıyordu. Ben reklam verenlerin herhangi bir zarar göreceğini bilsem yada diğer adsense reklam verenlerin zararı olacağını bilsem bugün kaldırırım reklamları. Ama az önce baktım rapidmatik.com un reklamı var. Adam rapid hesabını benim sitem üzerinden başka bir sitede en iyi şekilde satamaz. Kısacası kimseye zararım yok. Şikayet eden illa olmuştur. Haklılardır. Kaldırmıcam banlanana kadar kalacak. Konuyuda bir mod silerse sevinirim vvarez içerikli sitelerin veirlmesi yasak.