WP geliştiricileri özgün birşey yaparsa kaybolmaz.
Bu temaya ücret istemeseydim, sen de dahil olmak üzere birçok kişi kullanacaktı ve o zaman "SÜPER, HARİKA" vs diyecekti. Kimse benzerlikten bahsetmeyecek, aksine Premium bir temayı Legal ve ücretsiz olarak kullanabilmenin keyfini çıkartacaktı. Ücretli diye b.k atar durursunuz. Yapın o zaman özgün birşeyler herkes kullansın. Karalamayı bırakın.
Edit: KMLGRLR nin verdiği linkteki arkadaş bakın ne demiş
Alıntı
WordPress’i çok seviyorum. İçerik Yönetim Sistemlerinin (CMS) çoğunu kullandım, test ettim, bir kısmı için eklentiler de yazdım. İçlerinde yapısal olarak en çok sevdiğim, beğendiğim sistem WordPress’ti. Buraya kadar bir problem yok.
WordPress’i kullanan yüzlerce belki de binlerce Türk kullanıcı var. Bu kullanıcıların %99.99′u WP’yi ve kaynaklarını sonuna kadar kullanıyor, sömürüyorlar. Bununla birlikte WP’nin Türkiye’deki gelişimine katkıda bulunma konusunda neredeyse kimse taşın altına elini koymuyor. Bunu nereden mi biliyorum? Türkçe yazılmış kaç tane eklenti, bileşen ya da tema var? WP-Tr Forum’da yardım isteyenlerle, yardımcı olmaya çalışanlar arasındaki oran onbinde bir, forumda yardım isteyen binlerce kişi var ancak yardım etmek için cevap yazan 5-10 kişiyi geçmiyor, çoğu yardımı zaten forum yöneticileri olarak bizler yapıyoruz.
WordPress ile ilgili kaç kişi sitesinde geliştirmeye yönelik yazı yayımlıyor? Çoğu site WP ile ilgili olarak sadece haber tarzında yazılar yayımlamıyor mu?
Sitemde okuduğunuz bir yazı için ya da kullandığınız bir eklenti/bileşenim için kaç kere teşekkür ettiniz ya da kendi sitenizde bunları tanıttınız, ya da eklentisini kullandığınız, yardım aldığınız kişilerin kaç tanesine bağlantılar bölümünüzde yer verdiniz?
Tamda bizi anlatıyor.