Kaç yılında kodladığını söyleyemiyo
Git annenede şikayet et istersen..

söylemiyo söyleyemiyo hesabı

.
Ben burada size cevap yazmaya devam ettikçe bir sürtüşme ortamı içinde olucaz ben pişkinliğinize sinirlenip konuya cevap yazmak yerine en başta konun kaldırılmasını istemeliyydim sinirle düşünemedim.Senin mantığınıda anlayamıyorum bu kodlamayı ben yaptım diyorsam ben yapmışımdır.Sen ve diğer arkadaş bir emek hırsızı modunuz var özür dileyip olayını yatıştırmak yerine birde tabiri caizse artistlik yapıyorsunuz.Hayatınızda hiç bir ürün üretmemiş hep çalmış olmalısınızki bilmiyorsunuz ne kadar sinir bozucu bir durum olduğunu.. arkadaş bana gelmiş ordan insan gibi söyleseydiniz kullanmazdık diyor.. bu durumun insancıl tarafı var mı? Sen benimle sitede mailim var iletişim kurdun mu ? Scripti verir misin ? yada satar mısın ? dedin mi? Ben sana 2006 yılında kodladığımı söylesem senin için ne değişecek ? veya hangi kanıya varacaksın 2006 yılında kodladığımı söylediğimde nasıl bir araştırma yapacaksın? yaa neyse .. Allah bildiği gibi yapsın
insan gibi bana pm atabilirdin -rep atmaya çalışmış bak ben ne yapıyorum diye.ne yapabilirsin söylesene.adam gibi almanı istemiyorum demek başka tehdit etmek başka.ayıp
Bana ayıptan bahsedersen.. gene beni sinirlendirirsin