ya ne garip insanlarsınız ya kapasite kapasite diye diye kendinizi yediniz. Anladım çok zekisiniz süpersiniz , eyvallah. hepiniz birer zeka küpüsünüz. canavar gibisiniz. sizin zekanızla benim zekam bir değil ben %100 geri zekalıyım size göre. ama cidden çokta boş konuşuyorsunuz bazen begenmedinmi aldırış etmez geçersiniz. sonuçta forum sizin değil değilmi benimde burda istedim espiriyi yapma hakkım var. bu gülen arkadaşlarıda iddalaşıyorum her konudada iddasına girerim iq yönünden 2 ye katlarım. espiri ayrı bişeydir zeka ayrı bişeydir gerçi bunu bile anlamayacak insanlar var. iş olsun diye gelipde yok haha çok komikde bilmem farklı farklı yorumlar özellikle teknohaberci inan kendini kandırmaktan başka bişey yapmıyorsun gece gündüz bu kategoride her konunun altına yazı yazıpta şirinlik yapıp rep toplamak peşinde olan sensin. foruma geleli 2 hafta oldu yaptın işin yarısını yaptım işte zeka budur. 1 ay kalsam seni 2 ye katlarım. benle zeka yarışına gireceğine kendine çeki düzen verde başka işlerde yap. saygılar.