4 domainim de hakkı ve rahmetine kavuştu
StarBacK arkadaşımız da dolandırıcının teki çıktı...
Bir cover birde website tasarımı karşılığı 7 domain + 5 GB reseller karşılığı anlaşmıştık. Tasarımları yapıp PSDleri dahil teslim ettim. 4 domainimi regledi ve 2 hafta kullandıktan sonra sorun cıkartan 5 GB resellerimi de vermişti. Fakat birkaç hafta sonra bu konuda belirttiğim olay geldi domainlerimin başına. StarBacK ile konuştuk ve bir iki haftaya açılacağını olmazsa yeniden başka domainleri regleyebileceğini söylemişti bende kabul ettim. En sonunda yeni domain reglemede anlaştık ve ben ona diğer domainlerimin başka uzantılarının reglemesini söyledim ve 10 dakikaya regleyeceğini söyledi ardından 5 dakika sonra offline oldu MSN'de =) Neyse çıktı heralde diye düşündüm aradan birkaç gün geçti ortalarda yok beyefendi. Diğer MSN'imi açtığımda orada online durumdaydı. "Oo engellemişsin beni" gibisinden birkaç şey yazdım fakat cevap gelmedi. Birkaç hafta geçti hiçbir haber alamayınca bunu buraya yazma gereği duydum...
StarBacK adlı kişinin
TASARIMHOST | web hosting&web tasarım ve
Dogubosphorus - Sound Clinic Recordz ile yakından ilgisi var belirtmek istedim. Ben ve forumdan birkaç arkadaş yandı siz de yanmayın diye bunları söylemek istedim...